18 Haziran 2016 Cumartesi

Eşinize Babalar Günü Hediyesi Almayı Unuttunuz mu? Acil Durum Önerileri

Çocuğunuz küçükse babalar gününde eşinize çocuğunuz adına hediye almak size düşüyor. Her işe koşturan fakat yorulmayan anneler bunu da en pratik şekilde hallediyorlar. Annelerin eşleri için seçtikleri babalar günü hediyeleri genelde erkeklerin henüz farkında bile olmadıkları ihtiyaçları olabiliyor. Kuru temizlemeden gelen gömleklerin manşetlerinin yıpranmaya başladığını gören anne bunu bir kenara not ediyor.



Yarın babalar günü. Hafta boyunca işyerinde, evde çok yoğundunuz. Geç saatlere kadar çalıştınız. Hangi ayda olduğumuzu bile bazen hatırlayamayacak bir durumdaydınız. Cumartesi sabahı koşturmacası bir türlü bitmedi değil mi? Tam koltuğa kuruldunuz, elinize bir kitap aldınız ki o da nesi? Açık televizyondaki reklamlardan kulağınıza çalındı ve küçük bir şok geçirdiniz: Yarın babalar günü! Panik yapmayın, sakince yerinizden kalkın ve eşinize bir saatliğine dışarı çıkmanız gerektiğini söyleyin ve onun gelmemesi için sudan bir bahane üretin.

Çarşıda oturuyorsanız şanslısınız. Seçenekler evden çıkar çıkmaz önünüze seriliyor fakat şehir merkezinden uzak bir sitede yaşıyorsanız en yakın alışveriş merkezine gitmek de size zaman kazandıracaktır.

Çok fazla mağaza dolaşmayın. Eşinizi neyin mutlu edeceğini düşünün. Mesela parfüm sever mi? Bir kaç senedir almadığı, eskiden severek kullandığı bir parfüm alabilirsiniz. Bunu özellikle düşünmeniz onu ondan daha iyi tanıdığınızı düşündürecek ve eşinizi mutlu edecektir.

Erkekler cüzdanlarını yıpranana kadar değiştirmezler. Cüzdanın değişme zamanının geldiğini siz farkedersiniz. Çok büyük olmayan, ceket ya da pantolon ceplerinde taşınabilecek koyu renkli bir cüzdan erkeklerin favorisidir. Bu klasik hediyeye fark katmak mümkün. Cüzdanın üzerine lazer ile eşinizin adını ve soyadını yazdırmanız eşinize kendisini özel hissettirecektir.


Eşiniz masa tenisi sever mi? Öğrenciliğinde oynadığını ve çok başarılı olduğunu, yıllardır fırsat bulamadığını söyledi mi hiç? Hangi spor dalı olduğu farketmez. Hemen spor malzemeleri satan bir mağazaya giriverin. Almayı planladığınız ürün o kategorinin en iyisi olmalı. Söz konusu spor dalı ile ilgili bilgi sahibi değilseniz Google’dan ürünü aratın. Forumlara girin. İnanın internet ortamında arama yapıp en doğru ürünün hangi marka ve model olduğunu tespit etmek en fazla 10-15 dakika sürecektir. İçeride satış danışmanlarının da fikrini alın. İnternetten edindiğiniz tecrübe ile bu bilgileri biraraya getirerek en doğru olduğunu düşündüğünüz spor malzemesini satın alın. Değişim kağıdı istemeyi unutmayın!

Eşiniz son teknolojiyi kullanmayı seven biriyse ve bütçeniz izin veriyorsa işiniz daha kolay. Hemen bir mağazaya girip ona yeni bir tablet ya da cep telefonu alabilirsiniz. Bu mağazalarda daha düşük bütçelerle eşinizin çok sevineceği hediyeler bulmanız da mümkün. Satış danışmanları seçenekler konusunda size yardımcı olacaklardır. Yine değişim kağıda almayı unutmayın.

Klasikçiyim ben, bunlara para vermek istemem diyorsanız eşinize gömlek, tişört, kravat ya da tatil için mayo gibi seçenekleri düşünün.



Aslında bir çocuğun babasına vereceği en güzel hediye kitap olacaktır. Kitap hediye etmek çocuğunuzda kitabın ne kadar değerli bir hediye olduğuna ilişkin haklı algılar oluşturacaktır. İlgi alanına giren bir konuda referans bir eser gibisi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder